+420 222 539 539
Mon - Fri: 8 am – 10 pm, Sat - Sun: 9 am – 10 pm

Hotel Gabreta Reviews

Hotel ratings

79%
Good

by 17 reviews

  • Staff

    86%
  • Cleanliness

    85%
  • Equipment

    78%
  • Comfort

    72%
  • Value for money

    75%
Show reviews written by:
  • other group
  • family with young children
  • young couple
Show reviews in:
Sort by:
Show:

Anonym

mature couple, 18.6.2017

Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Vše vyjádřeno viz. výše hvězdičky.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 25.9.2016

Čeština

  • Overall rating
88 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Michal

family with older children, 31.7.2016

Poděbrady Česká republika

  • Overall rating
88 %
  • Velmi ochotný, uctivý a slušný personál. Nemám připomínek, snídaně včas a v dostatečné míře, kompletní. Všude čisto - super. Velká spokojenost. Cena směšná, úžasná.

  • Pokud postupně obnoví vnitřek jako venek, bude to velmi pěkný hotel s úžasným personálem. Nyní vybavením spíše velmi slušná ubytovna. Cena tomu odpovídá, tedy komu se to nelíbí, necht si políbí.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Tomáš Nigrin

single traveler, 28.7.2016

Česká republika

  • Overall rating
92 %
  • Všechno !!

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Věra

group of friends, 28.7.2016

Plzeň Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Moc se mi líbí prostředí hotelu, vybavení i výzdoba restaurace i pokojů. Jsem spokojená s čistotou i přístupem personálu. Do Gabrety se pravidelně vracím při každé návštěvě Sušice již několik let - zkrátka, Sušici si bez Gabrety už nedokážu představit. Děkuji.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 16.6.2016

Čeština

  • Overall rating
84 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

mature couple, 8.4.2016

Praha Česká republika

  • Overall rating
73 %
  • LIBILA SE MI OCHOTA PERSONALU A CISTOTA V HOTELU

  • Trochu. Nam vadilo ze se jsme se muselly divat z postele na televizi.chybeli stul a zidle.

Personál
0
Služby
0
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Robert Fischer

single traveler, 25.2.2016

Česká republika

  • Overall rating
24 %
  • Interiérová atmosféra z 80 let. Z venku vypadá hotel pěkně, je i na pěkném místě. Vyžaduje ovšem vnitřní rekonstrukci, hlavně pokojů. Staré vybavení pokojů. Jinak bylo všude čisto.

  • Staré postele, spodní část postele z koberce stejného jako na zemi ( náběh koberce až k matraci, super pro případné malé útočníky), koupelna z 80 let - jak si to pamatuji ze škol v přírodě, i super korková nástěnka na chodbě s výzdobou. Velmi chudá snídaně. Ubytování vč. snídaně odhaduji na max na 250 Kč/noc. Platil jsem 650 Kč. Mám za sebou i horší ubytování, ale toto moc nedoporučuji.

Personál
2
Služby
2
Čistota
4
Komfort
2
Cena/kvalita
2

Stanislav

mature couple, 10.2.2016

Česká republika

  • Overall rating
88 %
  • Velikost pokoje perfektní, vstřícný personál, poloha hotelu výborná.

  • bez chyb

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Petra

mature couple, 4.10.2015

Čeština

  • Overall rating
88 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
7

Jaroslav

single traveler, 30.9.2015

Čeština

  • Overall rating
60 %

(without text rating)

Personál
6
Služby
5
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
7

Anonym

mature couple, 13.7.2015

Čeština

  • Overall rating
72 %
  • Velká ochota personálu a výborná kuchyně.

  • Potřebovali by trochu renovovat zařízení pokojů.Není to jistě jejich problém, ale v blízkém okolí renovace domu velmi hlučná.

Personál
9
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
5

Jan

single traveler, 28.6.2015

Čeština

  • Overall rating
76 %
  • přístup a ochota personáluslabá snídaně

  • slabá snídaně, jídlo doplňované pomalu nebo některé vůbec

Personál
9
Služby
5
Čistota
9
Komfort
7
Cena/kvalita
8

Josef

mature couple, 4.6.2015

Čeština

  • Overall rating
96 %
  • ano

  • ne1

Personál
10
Služby
10
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Lenka Marková

mature couple, 31.5.2015

Čeština

  • Overall rating
76 %

(without text rating)

Personál
9
Služby
8
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
5

petr uhříček

mature couple, 26.7.2014

Čeština

  • Overall rating
76 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
7
Cena/kvalita
7

Anonym

mature couple, 24.6.2014

Deutsch

  • Overall rating
66 %
  • Das Bad hat dringend eine Renovierung nötig. Die Heizkörper im Zimmer vor allem im Bad waren alles andere als ansehnlich.

Personál
7
Služby
7
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
7
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.